Árkalkuláció és
Foglalás
Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben.

Bemutatkozás

A Hotel Három Gúnár Kecskemét város szívében, a Katona József Színház szomszédságában, Budapesttől mindössze egy órányira, egész évben várja vendégeit!

 

Szállodánk 1988-ban nyitotta meg először kapuit, majd 2010-ben teljesen felújították, új Wellness központtal és egy mélygarázzsal bővült. Garázsunkból a szállodai szobák és a recepció is lifttel megközelíthető. Így az érkezés még kényelmesebb vendégeink számára.

 

A Hotel Három Gúnár tökéletes helyszín konferenciák, céges- és családi rendezvények, esküvők számára! Személyre szabott, egyedi ajánlatokat tudunk biztosítani, hiszen szállodánkban a vendég igényei és elégedettsége a legfontosabb!

 

Nálunk egyszerre élvezheti egy belvárosi szálloda kényelmét és a kellemes kerthelyiségünk pihentető csendjét. Kecskemét a régió központjaként pezsgő kulturális élettel fesztiválokkal várja a vendégeket. Városunk a kiindulópont az Alföld iránt érdeklődő turisták számára is, akik a környék egyedülálló természeti szépségeivel, növény- és állatvilágával is megismerkedhetnek.

 

Meghitt fogadtatás, magas szintű szolgáltatások, versenyképes árak – Hotel Három Gúnár****

 

Kecskeméten elsőként Hotelstars Union minősítést kapott a négycsillagos, családbarát Hotel Három Gúnár és Rendezvényház! A minősítés elnyerése a vendégek számára azt tükrözi, hogy a szálloda szolgáltatásaiban és minőségében egyaránt megbízhatnak.

 

Hotelstars Hotel Három GúnárÁrkalkuláció és Foglalás